Політика конфіденційності

Інформація, надана Вами, є конфіденційною та не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення, його обробки та надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрацію в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях сайту 4user.com.ua тощо. Ваші персональні дані обробляються  сайтом 4user.com.ua виключно у розумінні Закону України “Про захист персональних даних”. Такі дані відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються та використовуються в рамках усіх правовідносин, що виникають між Вами та 4user.com.ua. Усі правовідносини, пов’язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Ви погоджуєтесь на обробку Ваших персональних даних таким чином:

  •  При здійсненні (підтвердженні) Вами замовлення на сайті 4user.com.ua, тобто при придбанні товарів та/або послуг шляхом кліку у рядку «ПІДТВЕРДИТИ ЗАМОВЛЕННЯ»
  • під час реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті 4user.com.ua;
  • За участі у рекламних активностях 4user.com.ua, відповідно до правил проведення таких заходів.

* Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та погоджується 4user.com.ua та клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).

4user.com.ua гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
4user.com.ua використовує всі необхідні cookie, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас і наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті.

Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом 4user.com.ua, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви можете в будь-який час легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати кукі шляхом персональних налаштувань Вашого девайсу.

ПРО COOKIES ТА ПУБЛІКАЦІЇ В ІНТЕРНЕТІ

Cookies та публікації в Інтернеті

При доступі до нашого сайту використовуєте браузер, який приймає cookies, таким чином Ви дозволяєте нам пропонувати продукти та послуги через cookies та інші технології, як показано в цьому документі. Див. нижче, як змінити налаштування вашого браузера, щоб щоразу отримувати повідомлення, коли Ви отримуєте cookies або повністю їх блокувати.

Cookies та способи, як ми їх використовуємо

Cookies це буквено-цифрові ідентифікатори, надіслані на жорсткий диск Вашого комп’ютера через веб-браузер, щоб дозволити нашим системам розпізнати Вас і надати вам відповідні послуги.

Застосування cookies серед іншого для:

  • Слідкування за сесією, щоб спростити Ваше наступне використання сайту та визначити, якщо Ви зареєстровані у службі;
  • Проведення обстеження та діагностики з метою підвищення вмісту, продукції та послуг, які пропонує наш сайт.

«Cookies» – єдині ідентифікатори, які ми переносимо на Ваш комп’ютер, для того, щоб дозволяти нашій системі розпізнати Вас і надати функціональні можливості, такі як «покупки Одним Кліком», «Рекомендовано для Вас», рекламні оголошення, засновані на Вашому колі інтересів на інших сайтах Інтернету (наприклад, наших партнерів, чий зміст нам надано), та збереження продуктів у Вашому кошику замовлення між візитами.

Ми також використовуємо cookies в інших цілях, а саме:

  •  Ідентифікувати Вас, коли Ви зайшли на наш сайт. Це дозволить нам надати Вам рекомендації щодо товарів, афішувати Вашу особисту інформацію, розпізнати Вас як Преміум члена та дозволити Вам використовувати послугу замовлення одним кліком та інші функціональні можливості та індивідуальні види послуг, які ми надаємо.
  • Надавати інформацію, у тому числі рекламу, у зв’язку з Вашими областями інтересів на нашому сайті та дружніх нам сайтах. Наші оголошення, що базуються на колі Ваших інтересів, залежать від Ваших уподобань, як це описано в наступному розділі.
  • Підтримувати контроль над перевагами, які Ви вказали. Це нам дозволяє дотриматися того, що Ви хочете і те, чого Ви не хочете, наприклад, визначати, якщо Ви бажаєте відобразити на екрані оголошення залежно від Ваших областей інтересів.
  • Зберігати під контролем товари, зареєстровані у Вашому кошику замовлення.
  • Здійснювати дослідження, щоб покращувати зміст, товари та служби нашого сайту. Запобігати шахрайській діяльності.
  • Поліпшувати безпеку.

Cookies та параметри браузера

Меню-довідка в рядку меню більшості браузерів Вам покаже як відхиляти нові “Cookies” або як отримати повідомлення, яке вам просигналізує про їх отримання або ще як дезактивувати всі “Cookies”. Ви можете дезактивувати або видалити аналогічні дані, використані програмними продуктами (аксесуарами) до вашого браузеру, такими як Flash cookies, змінюючи параметри цих програмних продуктів або через веб-сайт видавця цих програмних продуктів.

Реклама в інтернеті

Ми не надаємо особистої інформації коментаторам, ні на третіх сайтах, які нас афішують, навіть якщо вони входять до зони Ваших інтересів. Коментатори та інші треті сторони (у тому числі рекламні мережі, фірми рекламного розміщення он-лайн та інші постачальники служб, яких вони можуть використовувати) можуть припустити, що користувачі пов’язані з оголошенням або індивідуальними даними є частиною групи, до якої звертається реклама або зміст (наприклад, резидентні користувачі деякої географічної зони або користувачі, які купили або консультувалися з класичної музики).

Кошик
Click outside to hide the comparison bar
Порівняти
Порівняти ×
Давайте порівняємо! Продовжити покупки
Scroll to Top